Lifestyle communicatie & coaching van arbeidsculturen

WORKSHOPS

Al jaren verzorgt Bonne Mine voor verzekeringsmaatschappijen, banken, zorginstellingen en overheidsbedrijven lezingen, workshops en cursussen op het gebied van lifestylecommunicatie.
Lifestylecommunicatiecursussen en workshops zijn communicatietrainingen waarbij veel aandacht wordt gegeven aan hoe een persoon omgaat met zijn uitstraling. Er wordt gekeken of die uitstraling harmonisch is en of het past bij het karakter van die persoon.
Communicatievaardigheden zoals moderne etiquette, lichaamstaal en houding, maar ook uiterlijke innerlijke verzorging zoals haar-, huidverzorging en voeding kunnen onderdelen zijn van deze trainingen en workshops.

MIT's toy 'Topobo' Los te verkrijgen

  • kleurenwaaier (60 kleuren gemaakt van echte verf)
  • kleurenkaart (indicatie van de lente, zomer, herfst of winterkleuren)
  • kleurenanalyseboek "Mijn Kleuren"

Locatie en reiskosten:

De workshops vinden plaats in Spanbroek of Haringhuizen. Ze kunnen ook plaatsvinden op een locatie aangewezen door de opdrachtgever, maar dan zijn de kosten verbonden aan die locatie ook voor de opdrachtgever. Bonne Mine rekent geen reis- en/of vervoerskosten, mits er aan de minimale eisen wordt voldaan, d.w.z. minimaal 4 uur en de locatie bevindt zich in Noord-Holland.

Aangepaste workshops of andere combinaties zijn ook mogelijk.
Voor vragen: Tel. 0224-298538.