Lifestyle communicatie & coaching van arbeidsculturen

TEAMWORKSHOP STIJLANALYSE

Deze workshop is een actieve workshop in groepsverband over stijlkarakters, lichaamsvormen, kapsels, brillen en andere accessoires. Uitgelegd wordt waarom de ene man of vrouw een bepaalde stijl beter staat dan ogenschijnlijk dezelfde andere man of vrouw.
Bijvoorbeeld: Het klassieke type moet zich niet te sportief kleden, anders haalt zij of hij haar/zijn waardigheid en uitstraling naar beneden. Andersom is het zo dat het sportieve type niet te klassiek gekleed moet gaan, omdat zij/hij dan te "truttig" of te stijf overkomt.

De deelnemers gaan na de theoretische uitleg over de verschillende stijlen en figuurproblemen (PowerPoint-presentatie) aan de slag en deze op elkaar toepassen.
De deelnemers leren in de workshop op een andere, meer persoonlijke manier te kijken naar elkaar. Hierdoor verwerft men meer begrip en respect en de teamgeest wordt vergroot.

Inhoud:
  • theorie en stijltypes, substijlen en accentstijlen m.b.v. een PowerPoint-presentatie
  • vaststelling stijltype, subtype en accentstijl
  • vaststelling figuurproblemen
  • bespreken van het stijlboek "Mijn Stijl"
  • beoordelen van de eventueel meegebrachte garderobe en/of accessoires
  • een persoonlijk stijlboek "Mijn Stijl"

Er kunnen maximaal 12 personen in ± 4 uurgeanalyseerd worden. Bij een minimale deelname van 6 personen is de tijdsduur 2½ uur.

TIP! De TeamWorkshop Stijlanalyse is goed te combineren met de TeamWorkshops Kleurenanalyse, Visagie Basis, Gelaatkunde en Gezichtsgymnastiek.