Lifestyle communicatie & coaching van arbeidsculturen

BEDRIJFSFORMULES

Bedrijfsformules bedoeld voor mode, interieur, uiterlijke verzorging, detailhandel en de horeca en voor ondernemers en managers die hun huidige formules willen aanpassen aan de hedendaagse normen en waarden en de daarmee gepaard gaande trends in de betreffende bedrijfstak willen toepassen of verbeteren.

Bij Power Spirit moet worden gedacht aan coaching van de leidinggevende, wordt in eerste instantie op de betreffende persoon wordt toegepast, immers, de leidinggevende is de spil van het bedrijf waar alles omdraait hij of zij heeft niet alleen vakkennis en de professionaliteit nodig maar bovenal de uitstraling, charisma.
Charisma is niet aan te leren, maar als je het bezit, kan je het wel verder ontwikkelen.

Alle bovengenoemde P’s beginnen bij de hoofdpersoon, de leidinggevende en hij of zij moet over bezielende kwaliteiten bezitten en deze P’s goed overbrengen.
Bij het ontwerpen en of aanpassen van een formule wordt als eerste de Power Spirit toegepast waarna de andere P’s kunnen volgen.

Deze training en coaching of het begeleiden van de huidige of nieuwe formule is mogelijk voor alle bovengenoemde bedrijfstakken of verwant hieraan, voor zowel ZZP-ers als voor multinationals.