Lifestyle communicatie & coaching van arbeidsculturen

WAT IS HET DOEL VAN EEN KLEURENANALYSE?

Iedereen heeft intuïtief een gevoel voor bepaalde kleuren en als je goed luistert naar je eigen ik, dan doe je dat misschien ook wel goed. Maar helaas laat iedereen zich vaak misleiden door onzekerheid veroorzaakt door het grote aanbod in kleuren, of door de smaak van partner of vriendin en dan maar zwijgen over de vele modereclames en trends waar we elk seizoen mee worden bestookt.
Een kleurenanalyse is bedoeld voor iedereen; mannen, vrouwen en kinderen vanaf 3 jaar.

MIT's toy 'Topobo'

DE KLEURENANALISTE

Joke de Croos is al 15 jaar kleurenanaliste, styliste, interieurstyliste, haarstyliste, schoonheidsspecialiste, vigagiste en beheerst diverse andere diciplines op het gebied van houding, voetzorg en voeding. Joke is cultuurwetenschappen gaan studeren en geeft trainingen en workshops op het gebied van Lifestyle Communicatie door het hele land aan bedrijven, instellingen en particulieren.
In haar werk is ze zeer gepassioneerd en heeft ontdekt dat je met de wetenschap van kleurenanalyse communicatieproblemen kunt verklaren, zowel in werk als privé. Ze heeft een hiervoor aantal theoriën ontwikkeld, waar ze op wil promoveren.
Afspraken van maandag t/m vrijdag (overdag en 's avonds) en zaterdag (overdag). Een kleurenanalyse kan met meerdere personen tegelijk worden gedaan, maar blijft wel individueel. Bij meer dan 5 personen komen we ook op locatie van de opdrachtgever. Voor grotere groepen gelden speciale kortingen en eventueel aangepaste trainingen en workshops.
Locaties: Vliercentrum te Spanbroek, tel. 0226-355330 - Bonne Mine te Haringhuizen, tel. 0224-298538

Neem voor de tarieven even contact op, hetzij per telefoon (0224-298538) of per Email s.v.p.