Lifestyle communicatie & coaching van arbeidsculturen

SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN

We staan er niet altijd bij stil, maar ons gezicht is het enige gedeelte van het hele lichaam dat bijna altijd onbedekt, dus bloot is. Dat houdt in dat het gezicht veel bloot staat aan weersinvloeden en milieuvervuiling. Daarnaast is de huid het grootste orgaan van ons lichaam met heel veel talg- en zweetkliertjes. Dat betekent dat we ons lichaam goed moeten verzorgen. De huid is ook een orgaan waar veel lichaamsafvalstoffen het lichaam verlaten (transpiratie).
Onder verzorgen kunnen we ook verstaan onze huid elke dag te reinigen met water, maar dat gaat niet voor iedereen op. Zo is de huid persoonlijk en zijn sommige problemen genetisch bepaald. Vaak heeft de huid meer te verduren, omdat het werk dat met zich meebrengt en ook kan de huid veel last hebben van stressfactoren, verkeerde voeding, allergieën etc.

Schoonheidsbehandelingen worden altijd aangepast aan het huidtype. De manier waarop de behandeling uitgevoerd wordt is zoveel mogelijk aangepast aan de persoon. Dit geldt zowel voor de muziek als waarop de massages worden uitgevoerd.

Diverse massage’s zijn gebaseerd op stofwisselingmassage’s en lymphedrainage. In de schoonheidssalon kan ook gebruik worden gemaakt van aroma therapie.

Er zijn diverse behandelingen mogelijk, waaronder ook verschillende lichaamsbehandelingen, massages en kuurbehandelingen. Bij kuurbehandelingen, zoals gewichtsbeheersing wordt de voeding aangepast aan het bloedgroeptype.

De Bonne Mine schoonheidsspecialiste is ook gediplomeerd visagiste en verzorgt ook bruidsmake-up