Lifestyle communicatie & coaching van arbeidsculturen

TEAMWORKSHOP GELAATKUNDE EN GEZICHTSGYMNASTIEK

De workshop Gelaatkunde laat zien dat het gezicht de spiegel van de ziel is. De uitdrukkingen, mimiek, lijnen en en de vorm van het gezicht, ogen, neus en mond vertellen allemaal iets over ons gevoel, karakter en gezondheid. Het is een leerzame en ontspannende workshop voor mensen die veel op "het eerste gezicht" van iemand moet afgaan, maar ook voor mensen die veel "en face" communiceren.
Het gezicht geeft meer uiterlijke informatie over iemand prijs dan alleen maar dat je de nacht ervoor slecht geslapen hebt.
Bij deze workshop krijgt men na afloop dit - gecombineerd met gezichtsgymnastiek - en ook nog een "natuurlijke" Facelift.

Inhoud:
  • het eerste gedeelte van de workshop bestaat uit een inleiding en een uitleg m.b.v. een PowerPoint-presentatie
  • in het tweede gedeelte gaan de cursisten zelf aan de slag met elkaar en gaan aan de hand van gegevens bij elkaar de gezichtsdiagnostiek uitvoeren
  • het laatste gedeelte van de workshop wordt klassikaal afgesloten met gezichtsgymnastiek inclusief het boekje "Mijn gezicht"

De workshop duurt ± 3 uur en er kunnen maximaal 20 personen hieraan deelnemen.

TIP!De TeamWorkshop Gelaatkunde en Gezichtsgymnastiek is goed te combineren met de TeamWorkshops Kleurenanalyse, kledingstijl en Visage Basis.