Lifestyle communicatie & coaching van arbeidsculturen

TEAMWORKSHOP KLEURENANALYSE

Een actieve workshop waar iedere deelnemer zit voor een met een daglichtlamp verlichte spiegel.
De kleurenanalyses zijn individueel, maar worden ook gedaan in groepsverband. Het voordeel is dat je dan verschillende kleurtypen ziet en daardoor veel van elkaar leert. Zo wordt het ook duidelijk waarom de ene persoon graag koele kleuren wil dragen en de andere warme kleuren.
De deelnemers leren in deze workshop op een andere, meer persoonlijke manier naar elkaar te kijken. Hierdoor verwerft men meer begrip en respect en de teamgeest wordt vergroot.

Bij een kleurenanalyse zit je voor een met een daglichtlamp verlichte spiegel, die voor 1/3 is afgedekt. Je ziet alleen jouw gezezicht in de spiegel. Door middel van doeken waarop het licht reflecteert in het gezicht, wordt de ondertoon van de huid bepaald, blauw of geel. Hierna wordt bepaald welke seizoenskleuren het beste flatteren en wat je subkleuren of passiekleuren zijn. Je ziet het gunstige of ongunstige effect in het gezicht.
Er wordt NIET gesteld van: "Zo is het!" Er wordt getoond wat het effect is van kleuren.
De huidskleur verandert niet door de zon. Ook niet als je ouder wordt of grijs haar krijgt. Je huidskleur is in je genen vastgelegd!

Met toepassing van de gegevens van een kleurenanalyse krijg je een harmonieuzer uiterlijk. De kleuren zijn dan een verlengstuk van jezelf en ondersteunen jouw specifieke uitstraling, waardoor je uiterlijk beter en vertrouwder overkomt. Het dragen van de juiste kleuren maken een persoon jonger en geeft meer zelfvertrouwen. Je koopt geen miskopen meer - juiste kleurencombinaties - kortom: "Het bespaart tijd en geld."
Dit seizoen is de Workshop Kleurenanalyse vernieuwd met de nieuwste trends op het gebied van mode.

DE KLEURENANALYSE IS INCLUSIEF

  • uitleg kleurenanalysesysteem
  • vaststelling van het type: "Lente, Zomer, Herfst of Winter"
  • vaststelling subkleuren of passiekleuren
  • omschrijving van het stijltype (i.v.m. het gebruik van de kleuren
  • eventueel aanbrengen van een make-up voor vrouwen en voor mannen een huidverzorging-advies
  • kleurenwaaier met 60 kleuren (gemaakt van echte verf)
  • kleurenanalyseboek "Mijn Kleuren" met o.a. tips over kleuren en kleurgebruik

Een professionele kleurenanalyse doe je één keer in je leven!
Er kunnen maximaal 12 personen in ± 4 uurgeanalyseerd worden. Bij een minimale deelname van 6 personen is de tijdsduur 2½ uur.

TIP! De TeamWorkshop Kleurenanalyse is goed te combineren met de TeamWorkshops Visagie Basis, Kledingstijl, Gelaatkunde en Gezichtsgymnastiek.